.

.

Prodaja
Termometar hygrometer термограф влагомер гидротермограф vremenska stanica za saune induktivni pokazivač 0C-120С

Termometar hygrometer термограф влагомер гидротермограф vremenska stanica za saune induktivni pokazivač 0C-120С

59.94
HRK 57.00 -5 %

Pristupačnost
U pristupačnom obliku


Glavne karakteristike

brend:
ЛУХЕН DI
Vrsta Zaslona:
Analogni
Stil:
Zidni Ovjes
Maksimalna Izmjerena Temperatura:
120°C I Iznad
Broj Modela:
120
Veličina Zaslona:
2,0-3,9 inča
Teorija:
stakleni termometar
Korištenje:
U zatvorenom prostoru
Vrsta Hrane:
no
Kupčev izbor
HRK 87.00 105.96 5 %

Ovaj popis uključuje : 1 jedinica digitalnog LCDkompas, visinomjer barometar i termometar, dokaz vode.Značajke stupanj vodonepropusnosti : IPX4.Digitalni visinomjer – (m ili ft)Digitalni KompasBarometarski tlak (gpa, dah ili mm hg...

HRK 14.00 14.28 5 %

Karakteristike : Теплоотвод je vrlo blaga Savijati Može se preklopiti Može smanjiti uporabu Pokušajte telefon mobile power charging treasure supply Koristite prijenosni termalni proizvode .6 20cm posljednjih netkani febrilan tablete, koristi širi, fleksibilniji , osim da se radi tople noge blago, ručni jastučići , također može učiniti medicinski materijal, ljepljivu šalicu, električne trake , električni rukavice, električno koljeno , stariji ključne isporuke, sigurnost, zdravstvo i druge namirnice.Temperatura površine 45 ~ 50 ( ° ) napon struje 5 ~ 6 (u)Debljina 0,5 (mm), veličina 6 120cm + kabel 1,5 mPaket Je Uključeno : 1 Pcs x 5 V USB grijač пленочный grijač 620 cm za toplim nogama toplo električne trakeDragi prijatelji, ako je vaše narudžbe veća od $5, Aliexpress ne će nam poslati paket na недоступному način praćenja informacija isporuka (na primjer, China Post Ordinary Small Packet Pl PX Singapore Post OM Pro)...

HRK 58.00 71.94 5 %

500g 0.01 g digitalne ručne vage 500g (0.01 g), precizne, nakit elektronska vaga grama vaganja težina VageOpis proizvodaKarakteristike : 100% novi brand3 minute automatskog isključivanja napajanjaUključivanje / isključivanjeFunkcija tareAutomatski alarm kada je niska razina napunjenosti baterijeSpecifikacija : Radna temperatura : 1030СLCDzaslon : 5znamenkasti LCDzaslonStražnja svjetla : plava svjetla (opcija)Napajanje : 2 baterije AAA(nisu uključeni)Veličina : 116 x 64 X17 mmTežina : 95,6 dVeličina pladanj : 62.2 x 53.7Prekidač jedinice : g / oz / ozt / dwt(tl) / ct / gnKapacitet / točnost : 500 g(0,01)Boja : SrebrnaSadržaj Paketa : 1 x digitalni džepni vagaDostava : Kada napravite narudžbu, poslat ćemo dogovor u roku od 3 dana, čim vaša uplata će biti završena.Ne jamčimo rok isporuke na svim međunarodnim prometu, zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske usluge, naknade, takse i porezi na uvezenu u svoju zemlju...

HRK 39.00 43.50 5 %

L701 (CN101 A) digitalni prekidač vremena www.finglai.com broj modela i ocjena kontakt broj modela rejting kontakt srodan proizvod L701 A (CN101 A) 16 [email protected] VAC posjet. www.finglai.com ukupni broj modela L701 (CN101 A) napon napajanja 220 Vac, 110 Vac, 50 / 60 Hz; 12 Vac / dc, 24 Vac / dc snaga 2 W maksimalna korekcija pogrešaka 1s / days (25°C) način postavljanja dodirni prekidač za način prikaza LCDzaslon raspon vrijeme od 1 min do 168 h Količinu unazad 60 dana interna baterija 1.2v40ma (punjiva) UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE 16 UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE (dan / tjedan) odgovarajući pribor , vanjske dimenzije 60x60x32 mm mehanički vijek trajanja 1x10 7 električni vijek trajanja 1x10 7 radna temperatura od 20 do 55 °C radna vlažnost 3585% Rh Max, bez kondenzacije ПСЕВДОНИМНОЕ ime cn101a elektronski timer

HRK 108.00 5 %

самоклеящийся odražava list OpisTehničke karakteristike odražava list : 150шт [5 0 × 50] mmOdaberite odgovarajuće mjerne alate koji će vam učiniti više s manje = самоклеящийсяto je najbolji alat za vas da biste dovršili pregled rada odražava list .Rad mora biti učinjeno u uvjetno najmanje vodio, treba pokrenuti na leđa umu Родмана da se okupe znakovi ili prizmu, ne treba samo netko to napraviti, ali i zauzeti odgovarajuće vrijeme ; vaš rad često može susresti u mnogim mjestima , teško je pretpostaviti da prizme ili труднодоступна, ili vam je potrebno potrošiti puno vremena i truda , da stoje dobra призмой, još gore, da se uvijek ide do ove točke, podizanje prizme, s самоклеящимся reflektira list rješavaju sve probleme .Na primjer ,1, Instalacija u gustoj čelik zabio призме otežano.2...

HRK 17.00 20.76 5 %

ako želite kupiti više možete platiti na ovom linku : Mini elektronski digitalni nakit težiti Vaga je ravnoteža džep grama LCD zaslon 500g x 0.1 g s malo mjenjačKalibracija : Automatska KalibracijaNapajanje : 2 x 1.5 V 3aaa baterije ( nisu uključene )

HRK 22.00 28.80 5 %

Pogodan za mjerenje, označavanje, analizira i tako daljeMaterijal : Nehrđajući Čelik + Cink LeguraUkupna dužina : cca 30 CM / 12"Težina : 140 gNapomena1.nužno zategnite vijke za pričvršćivanje noža prije upotrebe.2 zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje elementa može se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama...

HRK 55.00 64.62 5 %

Trajan, siguran i jednostavan za korištenje Električni testom žice su pogodni za upotrebu s мультиметрами, blokova za napajanje i druge elektroničke opreme Ovi kablovi se često koriste u školskim fizikalnim laboratorijima za brz i jeftin montažu sklopova...

HRK 417.00 508.74 5 %

Ovaj popis uključuje : 1 jedinica profesionalne meteorološke stanice sa sučeljem RAČUNALA, 433гцDodirna pločica sa stylusom.Učitavanje podataka u online : www.wunderground.comPredajnik (vanjska jedinica) napaja se iz solarnih panelaNapomena : vodič je napisan na engleskom jezikuKarakteristike : 1) ploča dodirnog zaslona (touch stylus)2)...

HRK 18.00 25.26 5 %

Novi dolazak W1401 DC12 V intelektualni digitalni LCD kontroler termostat regulator temperature termometar sa senzorom 40% popusta1401 intelektualni digitalni regulator temperatureNaziv proizvodaPrediktivni digitalni regulator temperatureModel proizvodaXHW1401Temperaturno područje9 ° c~99℃Točnost temperature1℃Preciznost upravljanja1℃Učestalost ažuriranja0,5 sUlazni naponKC12 V / 24 VUlaz uređajaNTC (395010 K 1%) senzor je vodootporanTip izlazaRelejni izlazPočnite высокотемпературныйохлаждая profil, postavite početnu vrijednost temperature value zaustavite vrijednost temperature, kada je temperatura ispitivanja≥starting temperature, kraj releja i охлаждая oprema početi raditi.Kada naiđe na temperaturu≤Stoping temperature, isključite releja i zaustavite rad rashladne opreme.Na primjer : postavite temperaturu u rasponu 30℃zaustavljanja temperaturu na 25 ° c,kada je testirana temperatura ≤25 ° c, relej se isključuje i žaruljica stop (Xin) svijetle.Počnite niske temperature, način топления : postavite temperaturu u rasponu temperature stop temperature, otkrivajući temperaturu ≤starting temperature,kraj releja i oprema топления početi raditiKada se otkrije temperature ≥stopping temperature, relej se isključuje i нагревательное oprema prestane raditi,na primjer : postavite temperaturu na 25 ° c, zaustavite temperaturu pri 30 ° c, kada naiđe na temperaturu ≤25 ° c, relej se zatvara i indikatorsko svjetlo (crvene boje) svijetla.

HRK 13.00 14.10 5 %

Opis : Područje regulacije temperature : 40 120 stupnjeva CelzijaTočnost mjerenja : 0,1 stupnja Celzija (od 9,9 do 99,9 stupnja Celzija ) ostali 1 celzijev stupanjTočnost histereza : zadani 0,1 stupnja Celzija .(prilagodljiv 0,120 stupnjeva Celzija )Update frekvencija : 0,5 C.Ulazna snaga : DC12 V.Mjerni ulazi : senzor je vodootporanIzlaz : 1kanalni relejni izlaz, kapacitet = 12 A.Zahtjevi zaštite okoline : 20~ 85 stupnjeva Celzija .Jednostavan i intuitivan za korištenje.Postavljanje FunkcijaPritisnite tipku SET : Raspon Prikaza Zadane KarakteristikeF1 grijanje / hlađenje / grijanjeInstalacija Histereze F2 0.120 0.1Kalibracija Temperature F35+5 0F4 radnju vrijeme kašnjenja 010min 0VezaU paket je uključeno : 1pcs X termostat regulator temperature sa senzoromDragi prijatelji, ako je vaše narudžbe veća od $5, Aliexpress ne će nam poslati paket na недоступному način praćenja informacija isporuka (na primjer, China Post Ordinary Small Packet Pl PX Singapore Post OM Pro)...

HRK 168.00 209.94 5 %

50 g 0.001 g digitalna elektronska vaga 0.001 g precision touch LCD digitalni nakit dijamant Vaga laboratorijska računajući težinskoj ravnotežuOpis : način dodirne trake opremljen высокоточным senzor, ugrađeni horizontalnim балансиром, podesive visine četiri noge, ветрозащитной poklopcem pogodna za nakita i dijamanata medicine hrane znanstveni eksperiment precizno mjerenje...

HRK 113.00 150.60 5 %

EU Programmable Dual Sensor Floor heating sabirni termostat za podnoOvaj novi termostat топления dizajna usmjerava na potražnje na tržištu, ima veliki zaslon LCD.Jednostavan rad, cijela funkcija.To može biti pripadni ventil motorizirani upravljanjem, ventil motorizirani,termalni ventil, ventil solenoida,grijač,film grijanja strujnog udara, Crystal ugljika grijanja strujnog udara.On koristiti za топления spola.LiceVeliki dodirni LCD ekran sa plavim pozadinskim osvjetljenjem i dvostruki prikaz temperaturePrikaz vremena (minute, sati, tjedana)Namještanje temperature 6 razdoblja programmable kontrolise,5+2,6+1,7Unutarnji i vanjski senzor temperature za odabirTočnost zaslona na sobnoj temperaturi 0,5,unutarnja točnost 0,1Namještanje temperature соотвествует potrošača na sobnoj temperaturiFunkcija memorije kada kvara napajanja, štiti vašu instalaciju od nestanka strujeSobna temperatura se automatski funkcija тарировкиParametar ProizvodaNapajanje : AC200240 V, 50 / 60 HZTijekom opterećenja : 3a (топление vode); 16 A(grijanje strujnog udara)Točnost : ±0,5 ° CRaspon temperature zadane vrijednosti : 5ºC35ºCRaspon Temperature Granica : 599℃Potrošnja : Zaslon je i ključna opis instalacija i ožičenje veličina (EZ) & instalacijaProizvodi standarda i certifikata конструированы i proizveden u skladu s GB16915.197, GB2099.196, GB100296 : standardi i indeksi predstave sve do standarda CE...

HRK 58.00 69.78 5 %

Dva relejna izlaza LED digitalni regulator temperature termostat za inkubator STC1000 110 V 220 V 12 V 24 V 10 A s grijačem i hladnjakomKarakteristike : 100% brandnew i высокомарочная model : STC1000 okrenite profili između hladnoće i topline ; kontrolirajte temperaturu kroz postaviti vrijednost za postavke temperature i vrijednost razlike; тарировка temperature; Refrigerating zaštita od odgođen za upravljanje; alarm kada temperatura prelazi granicu temperature ili kada je greška senzora.Tehnički Parametri : 1.raspon mjerenja temperatura : 50 ° C ~ 99 ° C 2.Rezolucija : 0,1 ° C; 3.točnost : + 1° C (50 ° C ~ 70 ° C); 4.kašnjenje pogreške senzora : 1 minuta 5.Napajanje : 110220 VAC 50 / 60 Hz, 12 Vdc , 24 Vdc ( odaberite izvor napajanja kad se nalog ) ; 6.potrošnja : 7.senzor : NTC senzor (1pc); 8.kapacitet kontakta releja : dva releja Cool 10 A / 250 VAC; toplina 10 A / 250 VAC ; 9.temperatura okoline : 0 ° C ~ 60 ° C; 10.temperatura skladištenja : 30 ° C ~ 75 ° C; 11.relativna vlažnost : 20% ~ 85% (bez kondenzacije) 12...

HRK 456.00 5 %

Kapacitet : 2400m AH 7.4 VDizajn : izgrađen koristeći najviše kvalitetnih japanskih stanica!Dimenzije : 71.05 x 39.01 x 20.64 mm (Dxšxv)Stanje : potpuno novi, 100% OEM kompatibilan!Tip : LitijIonska BaterijaBroj : 4kom

HRK 105.00 164.40 5 %

Topla preporukaWRP100 S tip platinum i Родиевая термопара sonda, senzor temperature 01350 stupnjevaMi brod u svijetu, osim APO / FPO robu šalju iz Kine uz pomoć авиапочты, doći do većine zemalja u roku od 1525 radnih dana rok isporuke ovisi o odredištu i drugih faktora, ovo može potrajati i do 30 radnih dana.Mi accpet Alipay i Paypal ovdje sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.Garancija 6 Mjeseci ...

HRK 57.00 5 %

Senzor metra termoparovi XHB310 vodio prikaz industrijski digitalni termometar 30 ~ 800 stupnjeva s navojem tip K termoparovi M6OpisRaspon temperature : 30800°cUčestalost ažuriranja : 4 puta / secTočnost mjerenja temperature : 2%Sonda temperature : tip термопара naNapon : DC 12 VDimenzije : 48 * 29 * 23 mmВстраиваемое rupu : 45,5 * 26 mmProzor prikaza : 35 * 18mm 0,56 inčaBoja prikaza : crvena, plava, zelenaboja kućišta : crna, bijelaOvaj termometar ne šalje netko home senzor, ali mi poslatiNapomena; molimo vas da nas obavijestite boju koja vam je potrebna telo i boju zaslona, inače ćemo se slučajno šalje, molimo vas, shvatite, hvala! ~

HRK 58.68 5 %

LCD digitalni elektronski unutarnji vanjski stolni termometar sa гигрометром temperatura vlažnost metar vanjski sonda senzor kabelTehnički podaci : mjerni Opseg temperature : unutarnji 0°C~+50°C (32°c~+122°F) vanjski 40°C~+70°C (58°F~+158°F) mjerni opseg vlažnosti : 10%~99% RH točnost temperature ±1°C (1.8°F) vlažnost ± 5% RH rezolucija : temperatura 0.1°C (0.2°F) vlažnost 1% RH izvor napajanja : 1*AAA (1.5 V) baterija vanjski senzor dužina kabla : 1.5 m Materijal : ABS boja : bijela dimenzije : 150x88x25mm LCD zaslon veličine prikaza : 61x92mm težina : 218gPaket uključuje : 1x mjerač temperature i vlage TA298 (ne uključujući bateriju ) 1x vodič za korisnikeNapomena : nije uključena U prodajni paket baterija...

HRK 3.78 5 %

Karakteristike : Plastični držač baterija za 3 AAA za svjetiljku Baklja može držati 3x AAA baterije metalni stup u pozitivnom položaju može biti odbio većini najjačih uređaja koji koriste ovaj držač baterija za 3pcs AAA baterije za ponuditi hranu za svjetiljke (nisu svi ovaj svjetiljku kompatibilan, molimo vas, provjerite ga) svojstva proizvoda : model : AAA Materijal : plastika i metal držite 3 standardne AAA baterije dužina : cca...

HRK 26.00 28.86 5 %

Opis : Materijal : plastika Boja : kao što je prikazano 200g / 0.01 g postoje dvije vrste ključeva za odabir 200g / 0.01 g ljepila ključevima automatsko isključivanje napajanja : 30 sekundi isključivanja radi uštede energije...

HRK 14.00 16.32 5 %

Cijena po cjeniku proizvođača Novi 500 g x 0,1 g mini elektronski digitalni nakit težiti Vaga je ravnoteža džep grama LCD zaslon s malo mjenjačFunkcija Materijal : ABS Veličina : 120*20*62 mm Maksimalna dimenzija : 500gOpis1 : funkcija tare ako ste uključiti izvor za napajanje, a zatim stavite posudu na njega i pritisnete na gumb "0" zaslona, zaslon pretvara u 0 g i oslobađa se samo sadržaj.2 : mogu se koristiti u suhom i vlažnom stanju3:jer je tanak i lagan, lako se sprema i nosi sa sobom.4:funkcija sprječavanja isključivanja automatski isključuje, kada je jedan i isti zaslon traje oko 30 sekundi5:visoka točnost vaganja u jedinicama 0,01 g je to moguće...

HRK 189.30 5 %

Specifikacija : Model : LSY201RS232LSY201ovo je modul kamere serijskog porta nove generacije Link Sprite On može snimati slike visoke razlučivosti pomoću serijskog porta...

HRK 20.00 24.66 5 %

300 g 0.01 g mini elektronski digitalni nakit vaga je ravnoteža džep grama LCD zaslon100% novi brandFunkcija brojanja glasovaAutomatsko isključivanjeAlarm niske snageNapajanje : 2 x AAA baterije (nisu uključene)Mjera : 125×75×20 mmLCDzaslon : 5bitni LCD zaslonJedinica : G, CT, OZ, OZT, DWT, TL, GNAutomatsko isključivanje nakon 1 minute bez operacijeUpravljanje potrošnjom energije : automatsko isključivanje radi uštede baterije nakon 1 minutePaket Je Uključeno : 1 x novi minidigitalni nakit džep grama skala 300 g x 0,01 g1 x vodič za korisnike(kineski / engleski)besplatna dostava 0.01 g 300 g digitalni elektronski ravnotežu težine Vaga mini digitalni ručni nakit težina Vage nam$ 27.50 / lot3 kom...

HRK 95.00 187.20 5 %

Profil tvrtkeshenzhen OBOS science and technology co., LTD., osnovana je 2006 godine u Shenzhen, koji je pun životne snage i inovacija, u blizini prosperitet u Hong kongu.Tvrtka se obvezuje na intelektualno automatizaciju upravljanje elektroničkim proizvodima u području istraživanja, razvoja, proizvodnje i prodaje.Nakon 10 godina razvoja tvrtka osnovana dobar imidž na tržištu.Sada proizvodi OBOS su se izvozi u više od zemlje, kao što su Sjeverna Amerika, Europa, jugoistočna Azija, Latinska Amerika i arapske zemlje itdPrilog : Proizvod se može otvoriti i zatvoriti sve vrste izvora za napajanje se automatski, u skladu s vremenom korisnika.Objekti kontrole mogu biti prometni fenjer, neonska lampa, pano, proizvodnju opreme, вещательное tv,i sve to u krugu rasvjete i kućanskih aparata potrebno podešavanje vremena za upravljanje.PITANJA I ODGOVORI : 1 : vi Ste proizvođač ili trgovac?Mi smo proizvođač s proizvodnim iskustvom od 12 godina2 : W hatto je prednost proizvoda vaše tvrtke : pravilan omjer performansi i cijene ( usporedba integrirani performansi i cijene )3 : mogao sam staviti moj vlastiti Logotip na to?Naravno, logo kupaca možete ispisati ili staviti na detalje.4 : Kako o trajnosti predmeta?Obično 2 godineupute za radrotirajući prekidač tip vremena1...

HRK 780.00 5 %

Šalica BEVS DIN dizajniran u skladu sa standardom DIN 53211 i prilagođen za ispitivanje fino tekućine niske viskoznosti.Tehničke Karakteristike : Točnost rupe◆ : ± 0.02 mm◆Količina : 100 ml◆Materijal : kućište šalicealuminijska legura; nosod nehrđajućeg čelika

HRK 21.00 27.90 5 %

ACEHE Money Tester Ručni Portable UV Led Light LampBaklja Lažni Currency Money Detektor Lažni Currency Detektor karakteristike : prijenosni prijenosni UV Light LampBaklja currency Detektor Provjerite sigurnosne značajke na novčanicama i putovnicama kontaktirajte Provjerite vodeni žigovi i zaštitne trake pomaknite se na promjene i mrlje se također može otkriti devizama, putovnica, bankovni ček, ček, račun poreza na dodanu vrijednost kako koristiti : gurnite bočni prekidač postavite na stranu "cijev", uključiti UV lampu gurnite bočni prekidač postavite na stranu "baklja", da se uključi bijeli lampu, da biste isključili gurnite bočni prekidač u položaj zamijenite baterije kada žarulje počinju тускнеть oštećenja lampe, ne pomičite bočni prekidač u položaj "cijev" kada je uklonjen UV lampu to može oštetiti krugu pogona UV lampe izvadite baterije kada žaruljica će se koristiti za neko vrijeme tehničke karakteristike : ručni Blacklight zahtijeva 4*AA baterije(nisu uključene) Veličina : 16*5.4*2.3 cm paket uključuje : 1 X detektor krivotvorina(bez baterija)